UPPSALA PERSIENNFABRIK

Kvalité sedan 1951

Vindskydd

Inglasat vindskydd - håller vinden på avstånd

Uppsala Persiennfabrik är stolta över att erbjuda skräddarsydd inglasning med CIT I Lä – det moderna och underhållsfria konceptet för höj- och sänkbar inglasning. Med CIT I Lä kan du få ut maximalt av din uteplats, utan att behöva oroa dig för nyckfulla vindar eller otrevligt väder.

Våra höj- och sänkbara glasräcken från CIT I Lä är skapade för att vara extremt lätta och smidiga att använda. Med ett enkelt handgrepp kan du höja eller sänka räcket efter behov, vilket ger dig fullständig kontroll över ditt utomhusutrymme.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för vindskydd i glas som passar utmärkt till terrasser, balkonger, altaner eller uteplatser. Du kan också välja att komplettera med fast överljus för helinglasning eller fasta uppgraderingsbara sektioner för ett snyggt glasräcke.

CIT I Lä är ett välkänt och pålitligt varumärke inom branschen för solskydd och solskyddsinstallationer som är anpassade för våra nordiska väderförhållanden. Vi på Uppsala Persiennfabrik är stolta över att arbeta med CIT I Lä och kan garantera högsta kvalitet på alla våra produkter.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med skräddarsydd inglasning i Uppsala med omnejd. Vi erbjuder alltid bra priser och ett trevligt bemötande, samt nöjd kund-garanti och 3 års garanti på alla våra produkter.

 

Rullgardiner

Boka en gratis konsultation!

Nöjd kundgaranti

- 3-årsgaranti
- Allt från mätning till montering
- Vi erbjuder materialprover för hemlån
- Våra produkter kommer med hög kvalitet
- Pålitligt och professionellt utförande

Kontakta oss!

Uppsala Persiennfabrik
Bolandsgatan 9
753 23 Uppsala
info@persiennfabrik.se
018-10 90 40