UPPSALA PERSIENNFABRIK

Kvalité sedan 1951

Rullgardiner

Måttillverkade rullgardiner

Alla våra rullgardiner tillverkas på mått och efter dina önskemål. Vi erbjuder högkvalitativa rullgardiner i en mängd olika färger och mönster. Vi kan erbjuda rullgardiner till ett bra pris utan att tumma på kvaliteten.

Vi har lång erfarenhet av rullgardiner och kan erbjuda expertinstallationer. Vi monterar och installerar rullgardiner i Uppsala med omnejd, och våra experter finns tillgängliga att svara på dina frågor kring kostnad och installation. Med oss som din lokala leverantör av rullgardiner kan du alltid känna dig trygg med din rullgardinsinstallation. Kontakta oss idag för att boka en tid för montering av dina rullgardiner.

Rullgardiner är ett populärt solskydd som erbjuder många fördelar. Här är några av anledningarna till varför rullgardiner är en bra lösning för solskydd:

Enkel användning: Rullgardiner är lätta att använda, de dras enkelt upp och ner med hjälp av en kedja eller fjärrkontroll.

Måttbeställning: Rullgardiner kan tillverkas på mått och anpassas efter dina fönster eller dörrar. Detta innebär att de kan passa perfekt i varje fönsteröppning eller dörröppning.

Mångsidighet: Rullgardiner finns i en mängd olika material, färger och mönster. Du kan välja en rullgardin som matchar din inredning eller som skapar en kontrast för att skapa ett visuellt intresse i rummet.

Solskydd: Rullgardiner är en effektiv lösning för att blockera solens strålar och minska mängden ljus som kommer in i ett rum. De kan också användas för att skydda mot UV-strålar och minska värmen från solen.

Integritet: Rullgardiner ger också ett visst mått av avskildhet genom att blockera utsikten in i rummet från utsidan.

Hållbarhet: Rullgardiner är oftast tillverkade av högkvalitativa material som är hållbara och tåliga. Detta innebär att de kan hålla länge och behöver inte bytas ut så ofta.

 

Boka en gratis konsultation!

Nöjd kundgaranti

- 3-årsgaranti
- Allt från mätning till montering
- Vi erbjuder materialprover för hemlån
- Våra produkter kommer med hög kvalitet
- Pålitligt och professionellt utförande

Kontakta oss!

Uppsala Persiennfabrik
Bolandsgatan 9
753 23 Uppsala
info@persiennfabrik.se
018-10 90 40