UPPSALA PERSIENNFABRIK

Kvalité sedan 1951

Plisségardiner

Plisségardiner av ett veckat tyg

Upptäck fördelarna med plisségardiner från Uppsala Persiennfabrik! Dessa eleganta solskydd är ett utmärkt val för alla typer av fönster. Plisségardiner är både funktionella och dekorativa, och ger ett behagligt ljusinsläpp samtidigt som de skyddar mot sol och insyn.

Vi på Uppsala Persiennfabrik erbjuder plisségardiner i olika utföranden, färger och mönster, så att du kan hitta det som passar just din stil och dina behov. Alla våra plisségardiner är specialtillverkade efter dina mått, och våra experter tar hand om allt från mätning till installation för att säkerställa ett perfekt resultat.

Med våra plisségardiner får du inte bara ett solskydd, utan också en produkt av högsta kvalitet som är byggd för att hålla länge. Våra gardiner är tillverkade av material av hög kvalitet som är både tåliga och lättskötta. Och med våra nöjd kund-garanti kan du känna dig trygg i ditt val.

Kontakta oss på Uppsala Persiennfabrik så hjälper vi dig att hitta de plisségardiner som passar dina behov och önskemål bäst. Vi är lokala experter på solskyddsinstallationer, och arbetar med branchens ledande leverantörer för att säkerställa att du får det bästa på marknaden. Låt oss hjälpa dig att skapa ett behagligt hem med våra plisségardiner!

 

Boka en gratis konsultation!

Nöjd kundgaranti

Pålitligt, kunnande och professionellt utförande
- 3 års garanti
- Från mätning till montering Materialprover för hemlån
- Allt med hög kvalité

Kontakta oss!

Uppsala Persiennfabrik
Bolandsgatan 9
753 23 Uppsala
info@persiennfabrik.se